Actueel

Geef je op voor de kerstvakantieactiviteit: Musical in 1 week onder leiding Melise de Winter en Pien van Geven!

Wil je in de kerstvakantie een week lang aan de slag met musicalrepertoire en dagelijks zingen, dansen en acteren? Geef je dan op voor onze kerstvakantieactiviteit: Musical in één week. Onder leiding van Melise de Winter en Pien van Gerven werk je in vijf dagen toe naar de samengestelde musical ‘The Sound of Annie’, met een duidelijke knipoog naar de bestaande musicals.

Melise de Winter is bekend als kinderregisseur (Tarzan, Annie, The Sound of Music), musicalactrice (Anastasia, Vamos en Flashdance) en als stemactrice (Minnie Mouse, My Little Pony en Paw Patrol). Samen met zangcoach Pien van Gerven, die dit seizoen o.a. de zangcoaching van Legally Blonde doet, leidt zij de lesweek.

Van zondag 27 december t/m woensdag 30 december volgen de leerlingen diverse zang- dans- en spellessen. Na een korte onderbreking met oud- en nieuw, geef je op zaterdag 2 januari de eindpresentatie aan ouders/verzorgers in onze lesstudio. De week is bedoeld voor zowel huidige Musical 2.0 als niet-leerlingen.

Praktische informatie en kosten
De activiteit vindt plaats van zondag 27 december t/m zaterdag 2 januari (m.u.v. 31 december en 1 januari) in de lesstudio’s van Musical 2.0 in het WFC Amsterdam. De tijden zijn van 10.00 tot 16.00 uur. Deelnemen is mogelijk voor iedereen van 8 t/m 13 jaar oud. De kosten bedragen €225,- voor de hele week.

Klik hier om je in te schrijven


Melise heeft de choreografie gemaakt voor
de solo-voorstelling van Barrie Stevens;
‘I’m an Artist’

De eerste voorstellingen zijn op 18,19 en 20 December 2020 in Zaltbommel.
klik hier voor de volledige speellijst.